Contact & Privacy

Heb je een vraag of kom je er helemaal niet meer uit? Neem dan contact op met de school of stuurgroep hieronder.

Contact met de VIP's

Hoi! Wij zijn de VIP's en wij zorgen ervoor dat alles goed verloopt deze schoolstrijd. Heb je vragen of klachten? Neem gerust contact met ons via dit e-mail adres: [email protected] (onderaan de pagina kan je ons via deze site ook mailen).
Je mag ook langskomen bij lokaal A14. Daar zijn tijdens de schoolstrijd altijd een paar VIP's aanwezig.

Contact leiding Schoolstrijd

De contactpersonen van de school zijn Anton Schins & Maré Bresser. Zij lopen door de school rond en zijn tevens te bereiken op hun e-mail: [email protected] en [email protected]. Zij zijn de hoofdorganisatoren van de schoolstrijd.

Contact school

Het St. Ignatiusgymnasium is te vinden op het volgende adres: 
Jan van Eijckstraat 47
1077 LH Amsterdam

E-mail

We horen graag van je! Daarom kan je hieronder de stuurgroep een mail sturen.

Contact

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Privacyreglement Ignatius

Fotografie

Tijdens de schoolstrijd loopt er veel paparazzi rond, die overal foto's van maken. Natuurlijk hebben we wat regels opgesteld voor hen. Ten eerste zullen zij nooit foto's en profile nemen (dus geen portretten of andere foto's waarin het gezicht het duidelijk zichtbaar is). Er zullen foto's gemaakt worden van optredens, activiteiten, groepen als geheel etc. Ten tweede zullen zij ter plekke de gemaakte foto's verwijderen, wanneer daar om gevraagd wordt.


Website

De foto's van de schoolstrijd zullen niet gebruikt worden voor deze site, maar op de IG-site zullen wel een paar verschijnen. Dit zullen wederom geen foto's zijn waarin de gezichten duidelijk zichtbaar zijn. De foto's verschijnen ook niet op de voorpagina, maar in een fotolijst of compilatie onder een sub-artikel.

Instagram

Voor dit evenement bestaat er ook een Instagram-account. De foto's die de fotograven/paparazzi gemaakt hebben worden op dat account gezet. Het account is echter op privémodus gezet. Volgverzoeken van het account zullen sterk gemonitord worden door leden van de stuurgroep en alle accounts die niet tot een leerling van deze school behoren, zullen geweigerd worden. Ben je geweigerd maar zit je toch hier op school? Kom dan even langs bij de stuurgroep.